نتایج یک بررسی به خوبی نشان میدهد مصرف روزانه یک سیب علاوه بر اینکه خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش میدهد، ریسک بروز سرطان را نیز رفع میکند.
دانشمندان دانشگاه ادیث کوان رژیم غذایی بیش از ۵۳ هزار نفر را تحت بررسی قرار دادند و درنهایت دریافتند، خوردن ۵۰۰ میلی گرم آنتی اکسیدان به نام فلاونوئیدها در روز خطر مرگ را کاهش میدهد.
فلاوونوئیدها اثرات آنتی اکسیدانی دارند و بدن را در برابر بیشتر بیماری های مزمن محافظت میکنند؛ افزایش مصرف میوه ها و سبزیجات سرشار از فلاونوئید مثل سیب، پرتقال، گلابی، انواع توتها و پیاز بدن افراد را در برابر بیماریهای سخت حفظ میکند.
گفته می شود فلاونوئیدها رگهای خونی را سالم نگه میدارند و التهاب را مهار میکنند که هم به سلامت قلب و هم به سرطان ارتباط دارد.
محققان دانشگاه ادیث کوان که یک دانشگاه عمومی واقع در شهر پرث ایالت استرالیای غربی است در پژوهش اخیر خود متوجه شدند، خوردن سیب ، پرتقال ، بخشی از کلم بروکلی و مشتی از زغال اخته برای سلامت افراد ضروری است.
نیکولا بوندوننو، نویسنده اصلی این پژوهش گفت: این یافتهها مهم هستند زیرا دادههای به دست آمده افراد را با تشویق به مصرف غذاهای غنی از فلاونوئید به میزان قابل توجهی از بیماریهای قلبی و سرطان در امان نگه میدارد».
محققان در ژورنال Nature Communications نوشتند که در سال ۲۰۱۳ بیش از ۷٫۸ میلیون نفر در دنیا به دلیل داشتن میوه و سبزیجات کمتر از ۸۰۰ گرم در روز دچار مرگ زودرس شدند.
آمارها نشان میدهد بیماریهای قلبی به طور خاص مسئول یک چهارم کلیه مرگ و میرها در انگلیس و ایالات متحده است.