مرغ
در اروپا و بریتانیا، فروش مرغهایی که با کلر درمان شده باشند از سال ۱۹۹۷ ممنوع است. شستشوی کلرین برای زدودن باکتری سالمونلا و سایر عفونتهای باکتریایی استفاده میشود. اما در اروپا، این روش خطرناک تلقی میشود، چون کلرین زیاد برای سلامت انسان خطرناک است. در سال ۲۰۱۰، همین ممنوعیت در روسیه هم اجرا شد.
شکلات غلات
شکلات غلات در سرتاسر جهان خوراکی سالمی به شمار میآید که حاوی ویتامینها و موادمعدنی ضروری است. اما این محصول در دانمارک ممنوع شده است، چون طبق نظر سازمان غذا و دامپزشکی دانمارک، شکلات غلات حاوی مواد سمی است که در صورت مصرف مداوم، روی کبد و کلیه کودکان تاثیر بدی میگذارد.
سویا سس
۸۲درصد از همه دانههای سویا از نظر ژنتیکی اصلاح شده هستند. تاثیرات گیاهان دستکاری شده ژنتیکی روی بدن انسان به صورت کامل بررسی نشده، اما در برخی کشورهای اروپایی، روسیه، کشورهای حوزه خلیج فارس و برخی ایالتها ممنوع شده اند. همچنین سویا سس حاوی اتیلکربامات است؛ یک ماده سرطانزای خطرناک.
گوشت
گوشت گاو و گوسفند، خوک و بوقلمون اغلب با راکتوپامین تولید میشود؛ هورمونی که باعث میشود حیوان سریعتر چاق شود و وزن بگیرد. دانشمندان معتقدند که گوشت حاوی این ماده برای انسان خطرناک است و باعث بیماریهای قلبی عروقی میشود. گوشتی که با راکتوپامین به دست آمده در ۱۶۰ کشور از جمله کشورهای اروپایی، چین و روسیه ممنوع است.
چیپس
چیپس سیب زمینی حاوی اولسترا است، یک جایگزین چربی شیمیایی که در کانادا و اروپا ممنوع است. این مکمل مانع جذب موادمفید و ویتامینها توسط بدن میشود و باعث مشکلات گوارشی میشود. همچنین توصیه میشود به ترکیبات پنیر، مارگارین، بستنی و سایر محصولات هم دقت کنید.
سیب
در بازرسی سازمان کشاورزی آمریکا مشخص شد که ۸۰درصد سیبها حاوی دیفنیلآمین هستند که باعث میشود میوهها مدت طولانیتری تازه بمانند تا بتوان آنها را به سرتاسر جهان صادرات کرد. این ماده در اروپا خطرناک تلقی میشود، چون ممکن است باعث سرطان شود به همین دلیل از سال ۲۰۱۲ ممنوع شده اند.
ژله
ژلهها با بستهبندی که در تصویر میبینید، برای کودکان به شدت خطرناک هستند، چون خطر خفگی دارند. این ژلهها ممکن است حاوی «konjac» باشند، فیبری که در تماس با رطوبت باد کرده و در گلو گیر میکند. این ژلهها در اروپا، استرالیا و بسیاری از کشورها ممنوع هستند.
نان
نانهای حاوی آزودیکربنآمید در اروپا و استرالیا ممنوع هستند. این ماده برای سفید کردن آرد و ماندگاری بیشتر نان استفاده میشود. ممکن است این مکمل باعث آلرژی و آسم شود.
پوره سیبزمینی فوری
برای تولید این محصول اغلب از هیدروکسیانیسول بوتیلهشده استفاده میشود. موسسه ملی سلامت چند تحقیق انجام داده و به این نتیجه رسیده که این ماده بالقوه برای انسان خطرناک است. همچنین این ماده در غذاهای منجمد، سوپهای آماده و سس مایونز هم وجود دارد و در ژاپن و برخی کشورهای اروپایی ممنوع است.
مارگارین
مصرف چربی ترانس باعث مشکلات سوخت و ساز، فشارخون بالا و بیماریهای قلبی عروقی میشود. بالاترین درصد چربی ترانس در مارگارین وجود دارد که ۱۵درصد از کل وزن محصول را تشکیل میدهد. چربی ترانس در کانادا، دانمارک و سوئیس ممنوع است. علاوه بر این، قوانین بسیاری از کشورها میزان این ماده را در خوراکیها محدود میکند.برترینها