هادی سماعی فوق تخصص نوزادان، نیوز درباره ابتلای کودکان به سویه دلتای کرونا اظهار داشت: متاسفانه در حال حاضر سویه دلتای کرونا بسیاری از کودکان را گرفتار کرده و به شدت نوزادان و کودکان در معرض ابتلا به این نوع از ویروس کووید ۱۹ هستند.
کرونای «لامبدا» کی به ایران می رسد؟
وی با اشاره به اینکه در سویههای قبلی کرونا گرفتاری چندانی میان اطفال نداشتیم گفت در حال حاضر اکثر کودکان و نوزادانی که جهت بررسی خانوادههای آنها به همراه نوزاد و کودک به پزشک مراجعه می کنند و ما آنها را جهت انجام تست به مراکز مربوطه ارجاع می دهیم، متاسفانه نتیجه تست کرونای آنها مثبت است.
فوق تخصص نوزادان در خاطرنشان کرد: ناقل بودن نیز در میان نوزادان در دلتای کرونا بسیار افزایش یافته و بسیاری از کودکان و نوزادان ناقلین بدون علامت و یا مبتلایان با علامت بسیار پایین هستند که میتوانند بزرگسالان را دچار گرفتاریهای شدید کرونا کنند.
راهکارهای پیشگیری از ابتلای کودکان به کرونای دلتا
سماعی ضمن تاکید بر ضرورت هرچه دقیقتر رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصله اجتماعی گفت: خانوادهها باید از دورهمیها بپرهیزند و مراقب این مسئله باشند که در حال حاضر بیشترین موارد انتقال سویه دلتای کرونا ممکن است از سوی کودکان و نوجوانان بدون علامت انجام گیرد.
وی گفت: کودکانی که دارای علایم خفیف ابتلا به کرونا باشند اکثر مواقع از طریق تجویز مسکن و دیفنهیدرامین وضعیت سلامت آنها رو به بهبودی می رود ولی باید خانوادهها نسبت به کنترل این بیماری و مراجعه مناسب و به موقع به پزشک اقدام کنند.
سماعی تاکید کرد: سرعت سرایت سویه دلتای کرونا در میان بزرگسالان صد برابر بیشتر از سویه های قبلی کرونا بوده و همین مسئله سبب افزایش بسیار چشمگیر مبتلایان به کووید ۱۹ شده است.مشرق