5:30:40 - دوشنبه 15 دسامبر 2014
چاپ این نوشته Click Here! داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
ممنوعیت شکار پرندگان در مازندران به دلیل شیوع بیماری طیور
مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران گفت: با توجه به دستورالعمل سازمان حفاظت محیط زیست به دلیل شیوع آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان، شکار پرندگان ممنوع اعلام شده‌ است.  ناصر مهردادی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ساری با اشاره به ممنوعیت شکار پرندگان در مازندران، اظهار داشت: با توجه به دستورالعمل سازمان حفاظت محیط زیست […]

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران گفت: با توجه به دستورالعمل سازمان حفاظت محیط زیست به دلیل شیوع آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان، شکار پرندگان ممنوع اعلام شده‌ است.

 ناصر مهردادی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ساری با اشاره به ممنوعیت شکار پرندگان در مازندران، اظهار داشت: با توجه به دستورالعمل سازمان حفاظت محیط زیست به دلیل شیوع آ

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران گفت: با توجه به دستورالعمل سازمان حفاظت محیط زیست به دلیل شیوع آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان، شکار پرندگان ممنوع اعلام شده‌ است.

مازنی نیوز : ناصر مهردادی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ساری با اشاره به ممنوعیت شکار پرندگان در مازندران، اظهار داشت: با توجه به دستورالعمل سازمان حفاظت محیط زیست به دلیل شیوع آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان، شکار پرندگان در این استان ممنوع اعلام شده‌ است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در کشورهای مبدأ مشاهده شده و این پرندگان نیز از مسیر مهاجرتی وارد کشور می‌شوند، صدور پروانه شکار پرندگان ممنوع است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران با اشاره به ورود پرندگان مهاجر از اوایل فصل پاییز به استان، اظهار داشت: هر ساله حدود ۹۰ گونه پرنده مهاجر از جمله مرغابی، فلامینگو، قو، حواصیل‌، غاز و سایر پرندگان کنارآبزی برای زمستان‌گذرانی وارد تالاب‌ها و آب‌بندان‌های مازندران می‌شوند.

مهردادی تصریح کرد: با توجه به اینکه پرندگان مهاجر تا اوایل فروردین ماه در تالاب‌ها و آب‌بندان‌های مازندران حضور دارند، شکارچیان برای پیشگیری از بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان از شکار پرندگان خودداری کنند.

وی یادآور شد: در حال حاضر با توجه به بارندگی‌ها تالاب‌ها، اراضی و آب‌بندان‌های استان برای جذب پرندگان آماده شده که محیط‌های امنی برای تغذیه پرندگان محسوب می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران با بیان اینکه حدود ۵۰۰ قطعه قو وارد مازندران شده، افزود: پیش‌بینی می‌شود این تعداد با یخبندان و سرمای هوا بیشتر شود و حدود ۵ هزار قو به دلیل اینکه این پرندگان به شرایط آب و هوایی وابسته هستند، وارد منطقه سرخرود مازندران شوند.

مهردادی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حضور درنا برای هفتمین سال پیاپی در تالاب بین‌المللی فریدونکنار مازندران، بیان‌ داشت: این‌گونه مهاجرت زمستانه خود را به ‌صورت منظم از اوایل آبان‌ماه آغاز و تا اوایل اسفندماه به مدت چهار ماه در منطقه حضور دارد.

وی با بیان اینکه درنا گونه‌ای است در حال انقراض است که سابقه مهاجرت دیرینه به فریدونکنار دارد، اظهار داشت: درنای سیبری طول عمر زیادی دارد و اگر مرگ و میر طبیعی داشته باشد، سالیان سال وارد منطقه می‌شود.

 

داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب